Slovensko
English

info@upinsvet.si  
+386 5 611 75 49  

Izšla je nova večjezična publikacija Univerze na Primorskem


Publikacija je nastala v okviru projekta UP in Svet, katerega namen je  podpreti hitrejši razvoj in večji obseg aktivnosti, ki vodijo v internacionalizacijo UP. Za lažje vključevanje tujih strokovnjakov v pedagoški in raziskovalni proces ter izvajanje aktivnosti, ki krepijo njeno prepoznavnost v mednarodnem okolju, je bila izdaja publikacije več kot dobrodošla. Kot je v svojem nagovoru povedal rektor UP, prof. dr. Dragan Marušič, je potrebno prostor delovanja in ustvarjanja odpreti vsem tistim, ki v sebi nosijo pronicljivost znanosti  in hrepenenje umetnosti, zato da skupaj potisnemo meje danes poznanega onkraj okvirov jutrišnjega dne.

Poleg podrobnih informacij o študijskih programih boste v njej našli tudi osnovne podatke univerze in članic.

Publikacija je izšla pri Založbi Univerze na Primorskem, uredil jo je mag. Frenk Mavrič, oblikoval pa akademski slikar Tilen Žbona.

Vabimo vas, da jo prelistate v e-obliki, v tiskani izdaji pa je na ogled v knjižnicah naših fakultet.

 

 

UP FHŠ UP FM UP FAMNIT UP FVZ UP PEF UP FTŠ Turistica UP ZRS UP IAM ŠD UP

UP IN SVET – Mednarodna vpetost Univerze na Primorskem: operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: 3.: Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve 3.3.: Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva.

Naša spletna aplikacija uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vašo napravo, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Preberi več.