Slovensko
English

info@upinsvet.si  
+386 5 611 75 49  

UP ZRS

ŠTUDIJSKO LETO 2013/2014

 

1.     REHABILITACIJSKI POSTOPKI PO ZAMENJAVI KOLKA

 

Čas delavnice: maj 2014

Število ur delavnice: 16

Klasius 4 (42 – Vede o živi naravi)

 

Delavnica, namenjena visokošolskim učiteljem in sodelavcem, bo predstavila najsodobnejše raziskave na področju rehabilitacije po operaciji kolka. Poškodba kolka v pozni starosti je zelo pogosta, zahteva dolgotrajno ležanje, ki brez ustrezne rehabilitacije lahko vodi do upada funkcije in izgube samostojnosti. Delavnica bo obogatila znanje domačih visokošolskih učiteljev. Intenzivno skupno delo pa bo obrodilo zaključno znanstveno monografijo s področja rehabilitacije kolka, ki bo pomembno sredstvo za informiranje mednarodne znanstvene javnosti o problematiki.

UP FHŠ UP FM UP FAMNIT UP FVZ UP PEF UP FTŠ Turistica UP ZRS UP IAM ŠD UP

UP IN SVET – Mednarodna vpetost Univerze na Primorskem: operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: 3.: Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve 3.3.: Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva.

Naša spletna aplikacija uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vašo napravo, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Preberi več.